Skerdimas:
Vet. patikra:
Išpjaustymas:
Brandinimas:
Subproduktai:
Utilizavimas:
Transportavimas:
0,30€ už skerdenos 1kg *
15€ už galviją **
1,50€ už skerdenos 1kg ***
100€ iki 30 dienų
20€ ****
0,50€ už 1kg
1,20€ už 1km
* Bet ne mažiau negu 120€ galvijas (Hailendas – 150€), veršelis 35€ ir avis ar ėriukas 27€
** Valstybinė rinklavia 5€ / labaratoriniai mokesčiai 5€ / administravimas 5€
*** Į kainą įskaičiuota: porcijavimas kepsniais, smulkinta mėsa po 1kg
****6 subproduktų (Žandai, liežuvis, širdis, kepenys, diafragmos, uodega) tvarkymas, vakuumavimas, ženklinimas, šaldymas)
PASTABA: Visos kainos nurodytos be PVM